Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΝΕΜΩΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ" ...


Σταματήστε να προσβάλετε τη νοημοσύνη των συγχωριανών μας !!! Εκφράσεις του τύπου: «Επιτέλους καθάρισαν τα χωριά μας και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ», 
«Η πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου ήταν και πάλι καθοριστική», 
«...μας διαβεβαιώνει ο ακούραστος Αντιδήμαρχος καθαριότητας...» 
που γράφονται από τους διοικούντες του χωριού μας (ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ//facebook), είναι ανούσιες και το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν την οργή μας.
Την ώρα που οδηγούν την Ανεμώτια σε απόγνωση, η αγωνία του «ξιπασμένου» κομματικού συστήματος είναι πώς θα κρύψει τις ευθύνες του. Οι πολιτικάντηδες του χωριού μας, χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικές και δημαγωγικές μεθόδους, προσπαθούν να κάνουν το «μαύρο» «άσπρο» λες και απευθύνονται σε μη σκεπτόμενους ανθρώπους. Προς τους επάνω «υποκλίσεις» και «εξυπηρετήσεις» και προς τους κάτω περιφροσύνη και αλαζονεία.
Η Ανεμώτια δεν χρειάζεται «αυλοκόλακες» και «χειροκροτητές» !!! Το χωριό μας δεν χρειάζεται «δημαγωγούς» και «ανάξιους πολιτικούς» που μεταχειρίζονται «πλαγίους τρόπους» για να  κάνουν «υποχείρια» ψηφοφόρους...Η Ανεμώτια δεν χρειάζεται κομματάρχες που εκμεταλλεύονται αξιώματα και καταστάσεις για προσωπικό όφελος.
Το χωριό μας έχει ανάγκη από διοικούντες που έχουν επίγνωση των ευθυνών τους και ικανούς να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους συγχωριανούς μας στις σωστές αποφάσεις. Η Ανεμώτια έχει ανάγκη από προοδευτικούς, σοφούς και δίκαιους πολιτικούς ηγέτες, επιδέξιους στους δύσκολους χειρισμούς.

Υ.Γ. Αγωνιζόμαστε για μια Ακηδεμόνευτη και Αξιοπρεπή Ανεμώτια...Η κριτική μας θα είναι σκληρή και βασισμένη στην πραγματικότητα των καταστάσεων...

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας