Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΝΕΜΩΤΙΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ...


Με το παρόν άρθρο, απευθυνόμαστε στους συγχωριανούς μας όπου και αν κατοικούν, όχι για να τους φοβίσουμε και να τους πανικοβάλλουμε, αλλά για να τους προειδοποιήσουμε και να τους προετοιμάσουμε για τον όλεθρο που έρχεται....
Η άποψη που αναπαράγεται από τα περίφημα «παπαγαλάκια» ότι βρισκόμαστε στη στροφή και ότι έρχονται καλύτερες μέρες, μόνο ως φαρσοκωμωδία μπορεί να θεωρηθεί..! Η πραγματικότητα είναι ότι η χώρα μας βυθίζεται όλο και περισσότερο στο τέλμα του μνημονιακού ολέθρου...
Το αμέσως επόμενο διάστημα, η ανθρωπιστική κρίση θα λάβει πρωτοφανείς δραματικές διαστάσεις. Η φτώχεια θα σαρώσει όλες τις εργατικές και αγροτικές οικογένειες και «Σκηνές Κατοχής» θα αναβιώνουν καθημερινά στην Ελλάδα του Μνημονίου. Χιλιάδες συνανθρώπων μας, θα συρρέουν σε διανομές τροφίμων και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια του εξαθλιωμένου Έλληνα πολίτη, θα ποδοπατιέται καθημερινά.
Η ανεργία καλπάζει σε πρωτοφανή επίπεδα...οδεύει στο 30% και στους νέους έχει ξεπεράσει το 55%!!! Οι οικογένειες δεν μπορούν να ζεσταθούν επειδή δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν το πανάκριβο πετρέλαιο. Μόλις χθες είχαμε μια ανείπωτη τραγωδία, με τους δύο νεκρούς φοιτητές και τους άλλους τρεις να χαροπαλεύουν, από μαγκάλι, στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.
Υποσιτισμένα βρέφη πεθαίνουν, ενώ έχουν επανέλθει τα συσσίτια στα σχολεία, σαν να βρισκόμαστε στα χρόνια μετά τη γερμανική Κατοχή. Αξιοπρεπείς άνθρωποι αυτοκτονούν, υπό το βάρος της πίεσης που βιώνουν από τα μέτρα που επιβάλλονται. Φτωχοποιείται όλο και περισσότερο ο ελληνικός λαός . Διαλύεται το εθνικό σύστημα υγείας. Υποβαθμίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας της Παιδείας. Δέχονται λυσσαλέα επίθεση τα κοινωνικά κεκτημένα και τα εργασιακά δικαιώματα. Η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται και πραγματοποιείται το μεγαλύτερο πλιάτσικο στην Ελλάδα. Επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο και άλλες εγκαταλείπουν τη χώρα. Η ελληνική επικράτεια αργοπεθαίνει και διαρρηγνύεται η κοινωνική συνοχή.
Παράλληλα, χτίζεται το πιο σκληρό αυταρχικό κράτος, το οποίο μόνο με την περίοδο της αμερικανοκίνητης Χούντας μπορεί να συγκριθεί (το σημερινό αυταρχικό κράτος είναι γερμανοκίνητο). Ενεργοποιείται ο πιο βρωμερός μηχανισμός επικοινωνιακής προπαγάνδας που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο τόπος. Συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι. Καταστρατηγούνται οι νόμοι και το σύνταγμα. Καταργείται στην πράξη η Δημοκρατία και επιβάλλονται κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα. Παρακολουθούνται πολίτες για τα πολιτικά τους φρονήματα. Ανεβαίνει ο φασισμός. Αυξάνονται τα κρούσματα ρατσιστικής βίας. Χτίζεται σταθερά το «κράτος της Δεξιάς», όπως  την γνωρίζουμε από τα παλιά χρόνια.
Μαζί με όλα αυτά, επιδοτείται με δάνεια η διαπλοκή (για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην υπόθεση της εκλογής Σαμαρά). Σε θέσεις κλειδιά στο δημόσιο τομέα τοποθετούνται μόνο γνωστοί και φίλοι. Αξιωματούχοι και μέλη της κυβέρνησης διορίζουν μέλη των οικογενειών τους, αφού ψηφίζουν τα λαοκτόνα μέτρα και στη συνέχεια γλεντάνε σε χλιδάτα στέκια του Κολωνακίου και της Κηφισιάς....Κινδυνεύει η Εθνική Άμυνα, αφού το φρόνημα των αξιωματικών (τους οποίους επίσης εξαθλιώνει η κυβέρνηση) στις ένοπλες δυνάμεις βρίσκεται στο ναδίρ. Εν κατακλείδι, τσαλαπατιέται η αξιοπρέπεια ενός λαού, τον οποία διασύρει διεθνώς η υποτελής στο Βερολίνο ακροδεξιά γκρούπα του Σαμαρά.
Η πτωχευτική διαδικασία της χώρας μας βρίσκεται μόλις στη μέση....Τα χειρότερα έρχονται και δεν μπορούμε επί του παρόντος καν να τα διανοηθούμε. Οι υποτακτικοί της Τρόϊκας και των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων, Σαμαράς-Βενιζέλος και Κουβέλης είναι επικίνδυνοι εχθροί του λαού και πρέπει να ανατραπούν το συντομότερο. Η «ανατροπή» θα γίνει από τους λίγους, από αυτούς που μπορούν. Όσοι δεν μπορούν, τουλάχιστον να μη μας εμποδίζουν....
Υ.Γ. Ο σάπιος λόγος και ο καναπές σας είναι η συνενοχή σας...

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας