Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΩΤΙΑ....

Γύρω μας δεν υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι στην ασφάλεια του καναπέ τους, ούτε εκείνοι που είναι διατεθειμένοι να καταπιούν κάθε χάπι αδιαμαρτύρητα. Υπάρχουν άνθρωποι με αίμα ακόμα...Κυρίως νέοι και αρκετοί παλιοί αμετανόητοι... Άνθρωποι που δεν αισθάνονται τη παραμικρή έλξη από όλο αυτό το τσίρκο που έχει στηθεί γύρω μας.
Η Ελληνική κοινωνία δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αποτελείται από μοναχούς του Θιβέτ που έχουν βρει το νόημα της ζωής και μπορούν να κάθονται ακίνητοι έξι μήνες κοιτώντας το άπειρο, αλλά από ανθρώπους με ανάγκες επιτακτικές, με τα ζωώδη ένστικτα να γρατζουνάνε το μυαλό και τις συνειδήσεις...Επειδή γύρω μας δεν επικρατεί νιρβάνα αλλά πόλεμος, σύντομα οι εξελίξεις δεν θα είναι καθόλου χλιαρές... Θα είναι παγερά στυγνές και οδυνηρά καυτές.!!
Η καπιταλιστική δημοκρατία έχει κάνει το κύκλο της. Με κάθε τρόπο και μέσο, κατόρθωσε να βάλει τη μεγάλη μάζα της κοινωνίας να δουλεύει συνεχώς, να έχει μειωμένη έως ανύπαρκτη αντίληψη της πραγματικότητας, να υπακούει και να εκτελεί χωρίς πρωτοβουλία, χωρίς φαντασία, χωρίς αντίδραση, με μια απίστευτη χλιαρότητα τις εντολές της.
Όμως το σύστημα μπορεί να αλλοιώσει πολλά, αλλά δεν μπορεί να φτάσει τόσο βαθιά ώστε να ξεριζώσει την ουσία, η οποία τελικά δεν καταστρέφεται απλά σκεπάζεται από διάφορες πόρτες ασφαλείας. Αν υπολογίσει όμως κανείς πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένα ατομικός πυρηνικός αντιδραστήρας, υπάρχει μια ενέργεια που κάποια στιγμή έχει ανάγκη να εκτονωθεί.
Τρέμει η γη κάτω από τα πόδια μας. Απειλητικά τσουνάμι έχουν ξεκινήσει το δρόμο τους...Πρέπει να επιβιώσουμε!! Τα πράγματα φτάνουν σε τέτοιο σημείο, όπου σιγά σιγά κάποιοι αφυπνισμένοι συνάνθρωποι αρχίζουν και απελευθερώνουν τα αρχέγονα ένστικτά τους και αποφασίζουν να βγουν από το τέλμα της ανούσιας και υποτακτικής τους χλιαρότητας...
Κι έτσι, δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν να υψώσουν μια φωνή, θα αναπτυχθούν τα άλλα κινήματα...εκείνα των καυτών. Των βίαια ανυπόμονων... Εκείνων που το αίμα τους βράζει και ζητά εκδίκηση, απονομή τιμωρίας και νίκη τώρα. Όχι αύριο. Τώρα.!!!
Τι συνήθως αναπτύσσεται όταν τα πράγματα φθάσουν εκεί? Σύντομα θα δούμε....

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας