Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ...

Τι δεν καταλαβαίνεις Νεοέλληνα?? Μεγαλοστομίες και φληναφήματα! Έτσι είναι η κατάσταση και τα πράγματα δεν αλλάζουν...Σήμερα, αναρωτιέσαι πως φτάσαμε στο σημείο να μαχαιρωθεί από Χρυσαυγίτη ένας άνθρωπος για τις πολιτικές του ιδέες..??
Το ότι καταδικάζεις την εν λόγω Εγκληματική–Φασιστική πράξη δεν σε καθιστά φιλάνθρωπο και ευαίσθητο πολίτη αλλά συνυπεύθυνο και τρομοκρατημένο ανθρωπάκι. Τέσσερα μνημονιακά χρόνια τώρα απεύφευγες συστηματικά να δεις την παρακμή και το αίσχος και είχες περιοριστεί στη δήθεν ασφαλή οικογενειακή σου φωλίτσα και στον «παρτακισμό» σου.
Οι συγκυβερνώντες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ως καλοί γνώστες της μάζας και παρέα με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έτρεφαν και κλώσαγαν οι ίδιοι το «Χρυσό Αυγό» του φιδιού. Πόσες φορές άλλωστε τα τελευταία χρόνια ακούσαμε από τον Πρωθυπουργό και Αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως να αναπτύσουν τη θεωρία «των δύο άκρων» εξισώνοντας την άκρα αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) με την άκρα δεξιά (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) με σκοπό να καλλιεργήσουν το κοινωνικό-πολιτικό μίσος..?? Όταν όμως έγινε η Ναζιστική Δολοφονία στο εξαθλιωμένο Κερατσίνι, τα εντεταλμένα παπαγαλάκια στα δελτία των 8 κάλυψαν τ’ αφεντικά τους.
Τώρα, όλοι αυτοί παλεύουν υποτίθεται για τη Δημοκρατία και σε καλούν μαζί τους να νικήσεις τον Ναζισμό. Στην πραγματικότητα όμως σε καλούν να μπεις και πάλι στο μαντρί σαν καλό πρόβατο γιατί έξω παραμονεύει ο κακός λύκος και θα σε φάει. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα δημοσκοπικά τους ποσοστά και ψάχνουν ψηφαλάκια στα φασιστικά σανατόρια, μέσα σε φούρνους, ανάμεσα από σαπούνια.
Στάζουν χολή και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα τα ξενόδουλα φερέφωνα της Τρόϊκας. Τους έπιασε τάχα ο πόνος για τη Δημοκρατία την οποία οι ίδιοι ξέσκισαν και βίασαν. Για τη Δημοκρατία της ανεργίας, των αυτοκτονιών, της μετανάστευσης, των συσσιτίων, της απόγνωσης, της εξαθλίωσης, της διαλυμένης Δημόσιας Υγείας και των κατεδαφισμένων Δημόσιων Σχολείων.
Αναίσθητοι και υποκριτές, καθισμένοι στα ασφαλή ακόμα γραφεία τους χαμογελούν μπροστά στις κάμερες αφού γνωρίζουν ότι σε έχουν του χεριού τους. Ωραία Νεοέλληνα, για άλλη μια φορά κουκούλωσε την αγωνία της επιβίωσής σου και μείνε σκυμένος και τρομοκρατημένος να φιλάς τα χέρια του εργοδότη που σου δίνει τρία κατοστάρικα και σου ζητά να κάνεις και...κολοτούμπες!!
Εκείνο που μας «τρελαίνει» περισσότερο είναι ότι στη φάκα πιάστηκε και η Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λ.π), που έμεινε μόνη της να περιφέρεται σε Αντιφασιστικές πορείες στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι συγκυβερνώντες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-οι κύριοι υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης- συνεχίζουν την μνημονιακή τους πολιτική Ανακουφισμένοι και πιο Αποφασισμένοι.

Υ.Γ. Αυτό είναι το Success Story!! Αυτή είναι η Ελλάδα!! Και να ξέρεις Νεοέλληνα....«τρώγεσαι καλύτερα κοιμισμένος παρά οργισμένος»!!!

Υπενθυμίζουμε τι γράφαμε πριν ένα χρόνο περίπου στις 14 Ιουλίου 2012 για τη Χρυσή Αυγή στην Ανεμώτια:
Από το βράδυ της 17ης Ιουνίου έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και έχουν ειπωθεί πολλά για το αποτέλεσμα των εκλογών στο χωριό μας και το μήνυμα του. Έχουν ακουστεί πολλά σε επίπεδο καφενείου...και ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο, σύμφωνα την αντίληψη του, τις πολιτικές του πεποιθήσεις κ.α.
Στην Ανεμώτια, πρώτο κόμμα ήταν το ΚΚΕ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ και τέταρτη η ΝΔ. Ποιο είναι το εντυπωσιακό;;; Η Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα που σε προηγούμενες εκλογές δεν έπαιρνε ούτε μια ψήφο στο χωριό μας, έφτασε να πάρει 10 (!!!). Αυτό για εμάς χρήζει υπεύθυνης αντιμετώπισης, όχι για να «χαρακτηρίσουμε» την Ανεμώτια και το τονίζουμε (!) αλλά για να προλάβουμε καταστάσεις.
Δυστυχώς κατά τις μέρες των εκλογών, σ’ αυτές που προηγήθηκαν και σ’ αυτές που ακολούθησαν, το μόνο μέλημα των «ειδημόνων» του χωριού που ξημεροβραδιάζονταν κάτω από τον πλάτανο και στα ουζερί, ήταν αν ο «Κασιδιάρης» είναι Ανεμωτίσιος και αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για την «ακυβερνησία» και το κατάντημα της χώρας. Κανείς δεν άνοιξε το στόμα του, παρά μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις, και να τοποθετηθεί υπεύθυνα για το «φαινόμενο» Χρυσή Αυγή στην Ανεμώτια.
Εμείς, θεωρούμε ανατριχιαστικό το γεγονός με τις 10 ψήφους της Χρυσής Αυγής στο χωριό μας και δεν θα πρέπει να το υποτιμήσουμε. Το «εθνικιστικό δηλητήριο» μπορεί να διαχυθεί στην μικρή μας κοινωνία και να προκαλέσει γενικευμένα φαινόμενα βίας κάθε μορφής. Η κίνηση κάποιων συγχωριανών μας να υποστηρίξουν τη Χρυσή Αυγή, δεν δείχνει ανανέωση αλλά βαθύ συντηρητισμό που γυρνάει την Ανεμώτια δεκαετίες πίσω.
Καλός ο «χαβαλές» για την πιθανή εντοπιότητα του «Κασιδιάρη», αλλά μη χάσουμε την ουσία του γεγονότος...εκτός και αν κάποιοι το επιδιώκουν....

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας