Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....

Είναι κάποιοι που περιφέρονται ανάμεσά μας και προσπαθούν να μας δώσουν μαθήματα «Αυθεντικότητας» και «Καθωσπρεπισμού» μοιράζοντας παράλληλα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά συμμόρφωσης και καταλληλότητας. Εφαλτήριο της εν λόγω συμπεριφοράς τους αποτελεί ο αρρωστημένος ναρκισσισμός και το αποστειρωμένο μορφωτικό τους επίπεδο.
Επιστήμονες «τσοπάνηδες» εμφυσούν στο μυαλό των «κοπαδιών» τους την τροφή εκείνη που θα καταναλωθεί και θα χωνευτεί ευκολότερα. Στερημένοι από πραγματική έμπνευση και ακινητοποιημένοι στον ασύλληπτο δυναμισμό της ατομικότητας τους, την έχουν «ψωνίσει» και σιχαίνονται να είναι με το πλήθος. Όλες αυτές οι φυσιογνωμίες φαίνονται...κάνουν «μπαμ», είτε από τη ξινίλα που αναδύεται από τα λεγόμενά τους, είτε από την «μισάνθρωπη» συμπεριφορά τους.
Πρέπει επί τέλους αυτές οι ανθρωποφοβικές υπάρξεις να μάθουν το «μυστικό» που δεν τολμούν να αντικρίσουν....ώστε να ανακουφιστούν από την καθημερινή τους μιζέρια. Πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει ότι μεταξύ του υποκριτικού καθωσπρεπισμού και της χοντροκομένης καφρίλας, υπάρχει η ευγενική συνεύρεση των ανθρώπων και η αληθινή επαφή που αποκαλύπτουν το πραγματικό νόημα της ζωής...


Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας