Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Η ΑΝΕΜΩΤΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ...

Κάθε μέρα τρέχουμε ανάμεσα σε ναρκοπέδια και φυλάμε τα νώτα μας μη και μας πιάσουν στον ύπνο οι «Φύλακες της Δημοκρατίας» και μας μπουζουριάσουν για τα χρέη μας στην εφορεία και στο ασφαλιστικό μας ταμείο.
Κάθε μέρα μειώνουμε τα γραμμάρια ανθρώπινης αξιοπρέπειας για να βγει ο λογαριασμός στη ΔΕΗ, στο super market και στα φάρμακα...
Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν ξεκινάμε για το μεροκάματο, το μάτι μας δεν είναι στον δρόμο αλλά στον δείκτη της βενζίνης που ανάβει λαμπάκι και δεν βγαίνει ο ανήφορος 20 χιλιομέτρων με τα πόδια  στις 5 το πρωί με παγωνιά.
Είναι ο τρίτος χειμώνας που δεν βάλαμε πετρέλαιο θέρμανσης και ρίχνουμε την κουβέρτα σαν αδιάβροχο πάνω στους ώμους και γυροφέρνουμε στο παγωμένο σπίτι για να περάσει η ώρα και να ξεχαστούμε.
Ό,τι κι αν κάνουμε κάθε μέρα προσέχουμε να μην χτυπήσουμε, να μη πονέσει το δόντι μας, μην πάθουμε κολικό, μην σπάσουμε χέρι γιατί ξέρουμε ότι χρήματα για νοσοκομείο δεν υπάρχουν.
Νομίζουμε ότι κοροϊδεύουμε τα παιδιά μας λέγοντας ότι τα δώρα δεν έχουν αξία, παρά μόνο η αγκαλιά. Τα δικά μας παιδιά μόνο αγκαλιές παίρνουν...εδώ και 4 χρόνια, ενώ εμείς την ίδια στιγμή τραβάμε τα μάτια μας από ντροπή και τα κολλάμε στο πάτωμα...
Πόσες φορές οι γέροι γονείς μας ανοίγουν το πορτοφόλι να τσοντάρουν από την πετσοκομμένη σύνταξή τους για το απλήρωτο ρεύμα, για το άδειο ψυγείο και για τα τρύπια παπούτσια του εγγονιού.
Μετά από όλα αυτά, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε πιονάκια σε επιτραπέζιο παιχνίδι που περιμένουν υπομονετικά τη ζαριά για να προχωρήσουν στο επόμενο τετραγωνάκι. Και αν δεν ρίξει κανένας το ζάρι....;; Μπορεί να μείνουμε εκεί, στο συγκεκριμένο τετραγωνάκι στην αιωνιότητα, βιώνοντας ξανά και ξανά την ίδια αγωνία, της ακινησίας, της ανυπαρξίας, του ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα πρέπει να μας προσπεράσει γράφοντας απλά σε μια παράγραφο τα ποσοστά ανεργίας αυτής της χρονικής περιόδου, τον αριθμό των αυτοκτονιών, τον αριθμό των παιδιών που πάνε στο σχολείο χωρίς να έχουν φάει πρωινό....
Ως εδώ λοιπόν η αναξιοπρέπεια...πρέπει να πολεμήσουμε!!! Πρέπει να αντισταθούμε απέναντι στο Σύστημα που θέλει να μας κρατήσει ακριβώς έτσι..ανόητους... μίζερους και ανίδεους. Πρέπει να «εξουδετερώσουμε» τους ντόπιους και ξένους πολιτικούς εγκληματίες που μας κυβερνούν και τις τις ορδές των υποστηρικτών τους, που από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνουν εφόδους μνημονιακής προπαγάνδας εκ τηλεοράσεως, μέσα από τα «μεγάλα κανάλια» της διαπλοκής...
Οι εκλογές πλησιάζουν και ελπίζουμε αυτή τη φορά να κυριαρχήσει η Σοφία και όχι ο Φόβος των απειλών, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τους δυνάστες μας και να ακολουθήσουμε έναν άλλον Επαναστατικό Αριστερό δρόμο Κοινωνικού Ανθρωπισμού.

Αριστερές Δυνάμεις Ανεμώτιας &

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας