Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ???


Τη μεγάλη εβδομάδα ήρθε το Αποφρακτικό και διόρθωσε τη βλάβη των φρεατίων από την εκκλησία και κάτω.Όμως το κομμάτι από το ποτάμι μέχρι το πρώτο φρεάτιο είναι μπαζωμένο και πρέπει να αντικατασταθεί.Έστειλα χθες τη Μηχανικό κ.Μακρή και έκανε αυτοψία για να γίνει η αντικατάσταση σύντομα.
  • Anemotia Lesvou Κυρία Καφετζή με όλο το σεβασμό...το αποφρακτικό ΔΕΝ ήρθε τη Μεγάλη Εβδομάδα όπως λέτε...αλλά την Πέμπτη του Πάσχα!!! Η διαρροή της αποχέτευσης ξεκίνησε τη Μεγάλη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι και το αποφρακτικό ήρθε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ αργότερα την Πέμπτη του Πάσχα στις 11 το πρωί!!! Εσείς βεβαίως δεν ήσασταν στο σημείο της διαρροής την ώρα της επιδιόρθωσης για να συντονίζεται τις εργασίες! Επιπλέον, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι το περιγράφεται παραπάνω!! Προφανώς επειδή δεν μπήκατε στον κόπο να επισκεφτείτε το χώρο έχετε άγνοια της πραγματικότητας!!! Η αποχέτευση έχει σπάσει μέσα στο ποτάμι που κατεβαίνει από το Ραχόνι στο ύψος της Ζωοδόχου Πηγής και το νερό του ποταμού πέφτει μέσα στην αποχέτευση-στον πορτοκαλί σωλήνα-, γι' αυτό άλλωστε και το ποτάμι δεν τρέχει παρακάτω!!! Οπότε, μέσα στην αποχέτευση πέραν των οικιακών λυμάτων εισέρχονται, χώματα, πέτρες και μικροαντικείμενα που φράκαραν στο ύψος της αποθήκης του "Μιχανικέλλη" και έγινε η έκρηξη του σωλήνα!!!
    Για τον ΠΑΠΠΟΥ και τη ΓΙΑΓΙΑ της γειτονιάς, που προσπαθούσαν μέσα στη βροχή με την τσάπα και τα σακιά να αποτρέψουν τα βρώμικα νερά της αποχέτευσης να πέφτουν επί ΜΕΡΕΣ πάνω στο σπίτι τους.. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!! ΕΛΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!! Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε?? Ελπίζουμε η ΑΝΕΜΩΤΙΑ να τελειώσει πολύ σύντομα με αυτές τις "συμπεριφορές"....!!! Υ.Γ Θα σας παρακαλούσαμε η ανάρτησή μας να παραμείνει...για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ενημέρωση του κοινού! 
    Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας
  • ΕΥΑ ΚΑΦΕΤΖΗ Αν και δεν απαντώ σε άτομα χωρίς πρόσωπο,θα ζητήσω συγνώμη για το λάθος μου.Όντως έτσι έγινε όμως όταν ενημερώνομαι για το πρόβλημα Μ.Πέμπτη και ακολουθούν τέσσερις μέρες αργιών η καθυστέρηση ήταν μόνο μία μέρα.Αν κάποιος μπορούσε να ενεργήσει γρηγορότερα ιδού η Ρόδος...