Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΩΤΙΑ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

Αγαπητοί Συγχωριανοί...
Στις 18 Μαΐου καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας, το οποίο για τα επόμενα 5 χρόνια θα διαχειριστεί τις τύχες της Ανεμώτιας. Ο καθένας μας πρέπει να μιλήσει με τη συνείδησή του και με οδηγό το συμφέρον ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, να υποστηρίξει και να εκλέξει ως Πάρεδρο εκείνον τον άνθρωπο, που θα μπει μπροστά και θα προσπαθήσει να αλλάξει την παρακμιακή κατάσταση που βιώνει τα τελευταία χρόνια το χωριό μας.
Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε πια το δικαίωμα της σιωπής και της ουδετερότητας. Με την επιλογή που θα κάνουμε την προσεχή Κυριακή, θα είμαστε συνυπεύθυνοι για την πορεία που θα ακολουθήσει η Ανεμώτια. Πλέον, οι «μάσκες» έπεσαν και οι προθέσεις όλων αποκαλύφθηκαν...Αποσαρθρωμένοι κομματικοί μηχανισμοί «συμμάχησαν» ή πέρασαν στην «απέναντι όχθη», προκειμένου να προωθήσουν προσωπικές στρατηγικές, ιδιοτελείς σκοπιμότητες και πελατειακές δράσεις.
Όμως λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο» που λέγεται Ανεμωτίσιος και θα τους γυρίσει την πλάτη επιδεικτικά!!! Όλοι στην Ανεμώτια αισθανόμαστε τη διαφορά ανάμεσα στους υποψήφιους και κατανοούμε την ανάγκη να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία...Πέντε χρόνια είναι πολλά για να’ ναι τραγικά!!!
Κόντρα στον νεποτισμό και στις «αλληλοσυνδέσεις». Κόντρα στα στημένα ψηφοδέλτια που έχουν σκοπό και στόχο την ψηφοθηρία!  Κόντρα στο συντηρητισμό, στον παραγοντισμό και στους μηχανισμούς! Την Κυριακή 18 Μαΐου, η Ανεμώτια δίνει την πλειοψηφία σε Προοδευτικό ψηφοδέλτιο!!! Εκλέγει Πάρεδρο άνθρωπο ικανό και σοβαρό που με τις αποφάσεις και τις δράσεις του θα δώσει ώθηση στην τοπική μας κοινωνία και την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα!!

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας