Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

"ΚΑΣΤΡΟ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΝΕΜΩΤΙΑ...

Στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, οι συγχωριανοί μας ξεπερνώντας τους φόβους τους έδωσαν ηχυρό μήνυμα ανατροπής ενώ πρόσθεσαν άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία του χωριού μας...Η Ανεμώτια ψήφισε Αριστερά και ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη!!
Συγκεκριμένα, στους 423 που ψήφισαν στο χωριό μας τα κόμματα έλαβαν:
ΣΥΡΙΖΑ: 124 (31,23%)
Κ.Κ.Ε: 93 (23,43%)
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 69 (17,4%)
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ): 48 (12,1%)
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 14 (3,5%)
ΑΝΕΛ: 12 (3%)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10 (2,5%)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: 7 (1,8%)
ΛΑΟΣ: 5
ΔΗΜΑΡ: 4
Μ-Λ Κ.Κ.Ε: 2
ΓΕΦΥΡΕΣ: 2
ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2
Ε.Ε.Κ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ: 1
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 1
ΑΚΚΕΛ: 1
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: 1
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ: 1
ΛΕΥΚΑ: 8
ΑΚΥΡΑ: 18
Οι μέρες των εκλογών στην Ανεμώτια κύλησαν με ιδιαίτερο εδιαφέρον ενώ δεν έλλειψαν και οι ευχάριστες συγκινήσεις! Με χαρά είδαμε πολλούς νέους ανθρώπους αλλά και μεγαλύτερους, να επαναδραστηριοποιούνται στη Ριζοσπατική Αριστερά και να δείνουν ιδεολογικούς αγώνες στις παρέες στα καφενεία του χωριού! Η τοπική μας κοινωνία, εξουθενωμένη από τις κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές,  κατάφερε να αποδεσμευτεί από τις αγγυλώσεις του παρελθόντος και να τιμήσει με την θετική της ψήφο τον ΣΥΡΙΖΑ.  
Η αρχή έγινε!! Ο αγώνας συνεχίζεται!! Δεν σταματάμε να διεκδικούμε για τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, για τον τόπο μας, για την πατρίδα μας...Δεν σταματάμε μέχρι να γίνει η συνολική Ανατροπή..Είμαστε αισιόδοξοι, η ιστορία μας καλεί, το μέλλον μας ανήκει!
Υ.Γ. 1 Η νίκη του Συριζα στην Ανεμώτια είναι ιστορική, γιατί για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου μας η Ριζοσπαστική Αριστερά κατακτά την πρώτη θέση.
Υ.Γ. 2 Η «θλιβερή» μειοψηφία των ανθρώπων που μειρολατρούν και λειτουργούν με «ιστεροβουλία» και «κακεντρέχεια» έχει ήδη τεθεί στο περιθώριο...
Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας