Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣH...«ΛΕΜΕ ΟΧΙ».!!!

Φίλε οι στιγμές που ζούμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο στόχος των τοκογλύφων δανειστών είναι ο εξευτελισμός της Αριστερής Ελληνικής Κυβέρνησης και η ταπείνωση των Ελλήνων, οι οποίοι πριν 5 μήνες όρθωσαν ανάστημα ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό τον Αριστερό πολιτικό Αλέξη Τσίπρα.
Όμως και τα «πολιτικά πτώματα» των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, που προσφάτως συνωστίζονταν σαν τα «κοράκια» στις Βρυξέλλες, δήθεν για βοήθεια- εκείνοι που έλεγαν «ναι σε όλα» βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στη διαφθορά στηρίζουν τα συμφέροντα των δανειστών και περιμένουν στη γωνία ονειρευόμενοι οικουμενικές κυβερνήσεις!
Παράλληλα, οι ντόπιοι απατεώνες της διαπλοκής με τα κανάλια τους ποντάρουν στο κλίμα πανικού και στην τρομοκράτηση των ανθρώπων για να χτυπήσουν τη νέα Ελληνική κυβέρνηση, η οποία επέλεξε να συγκρουστεί μαζί τους (αδειές καναλιών-φόρος διαφημίσεων-θαλασσοδάνεια κλπ) θέλοντας να την μετατρέψουν σε μία «αριστερή παρένθεση»
Όμως, για πρώτη φορά ένας Έλληνας 40αρης Αριστερός Πρωθυπουργός σέβεται τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και στέκεται υπερήφανα απέναντι στους εκβιαστές τοκογλύφους και στους εγχώριους βοηθούς τους. Ο Αλέξης Τσίπρας και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης του, τιμώντας τη ψήφο που έλαβαν είχαν το σθένος να απορρίψουν το εξευτελιστικό Σχέδιο των «θεσμών».
Το σχέδιο που προτείνεται έχει στόχο να επιτείνει την ανθρωπιστική κρίση, να διαλύσει τους υγιείς παραγωγικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας όπως είναι ο τουρισμός και η φαρμακοβιομηχανία εκτινάσοντας την ανεργία στο 40%, να ερημώσει να Ελληνικά νησιά, να ισοπεδώσει αγρότες και μικρο-συνταξιούχους, να ξεπουλήσει την περιουσία τού κόσμου, να αφοπλήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, να καταργήσει τα εναπομείναντα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, να υποτάξει τους Έλληνες και να απωλέσει η Πατρίδα μας την Εθνική της κυριαρχία.
Για όλα τα παραπάνω, καταπονημένε φίλε την άλλη Κυριακή γράφεις για άλλη μια φορά Ιστορία!! Ορθώνουμε το ανάστημα μας και συμμετέχουμε στο Δημοψήφισμα!!!
Κλείσε τ’ αυτιά σου στα κανάλια των «γερμανοτσολιάδων»! Μή φοβηθείς, μή λυγίσεις! Μείνε πιστός στην καθαρή σου συνείδηση! Κάνε τα παιδιά και τα εγγόνια σου περήφανα!!!
Το μήνυμα είναι ένα: Κάτω τα χέρια από την Πατρίδα μας και τους Έλληνες!!!
ΌΧΙ στην ταπείνωση και υποδούλωσή μας!
ΌΧΙ στους εκβιαστές και οικονομικούς δολοφόνους!
ΌΧΙ σ’ αυτούς που χαρακτηρίζουν το Δημοψήφισμα «Πραξικόπημα»!
ΌΧΙ στους εγχώριους «υπηρέτες» των δανειστών!
Το Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου 2015 αποτελεί όπως και οι εκλογές μέγιστο δημοκρατικό μας δικάιωμα και οφείλουμε να βροντοφωνάξουμε ένα πέρίφανο ΟΧΙ!!!!
Υ.Γ. Η Ανεμώτια Δε Ζει Γονατιστή!!!

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας