Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΩΤΙΑ....

Αγαπητοί συγχωριανοί, οι εκλογές που έρχονται δεν είναι συνηθισμένες. Στις 25 του Γενάρη θα συγκρουστούν δύο «αντίθετοι» κόσμοι...Θα συγκρουστούν το «σκουριασμένο» παρελθόν με το μέλλον, το συντηρητικό διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο πολιτικό καθεστώς  με τις Δημοκρατικές δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς!!
Στις εκλογές που έρχονται συγκρούονται δύο τελείως διαφορετικές λογικές, πολιτικές συμπεριφορές και πρακτικές. Συγκρούεται η αξιοπρέπεια με την υποταγή και η ελπίδα με το φόβο!! Όπως το 2012 έτσι και σήμερα η ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ και οι «μαύροι» προπαγανδιστές παπαγάλοι τους στα ΜΜΕ επιστρατεύουν τον ΦΟΒΟ, την κινδυνολογία και την τρομοκράτηση προκειμένου να μετατρέψουν τους πολίτες σε άβουλα, χειραγωγούμενα όντα που θα υποταχθούν στις επιβουλές τους.
Όμως το 2015 δεν είναι 2012!!! Οι απειλές και η προπαγάνδα του φόβου τώρα πια έχουν...κοντά ποδάρια. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα φεύγει και αφήνει πίσω του μία ολόκληρη χώρα δεμένη χειροπόδορα στα μνημόνια! Μία εξαντλημένη κοινωνία βυθισμένη στην φτώχεια και στην απόγνωση, λεηλατημένη από ένα καθεστώς διαφθοράς, αδικίας και διαπλοκής.
Στις 25 του Γενάρη ο καθένας μας πρέπει να δώσει τη δική του μάχη, να σταθεί όρθιος, να σκεφτεί ψύχραιμα και αντικειμενικά. Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις που κουρέλιασαν την αξιοπρέπειά μας και τραυμάτισαν τη Δημοκρατία! Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος στη κοινωνική καταστροφή, στην φτώχεια, στον αυταρχισμό, στον εργασιακό μεσαίωνα και στα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας.
Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε συνειδητά και αναδεικνύουμε με ισχυρή πλειοψηφία μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μαζί με το λαό και τους αγώνες του θα αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση και θα εφαρμόσει ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα αλλαγών, για την ανόρθωση της οικονομίας και την αναγέννηση της Ελληνικής κοινωνίας.
Η ιστορία του χωριού μας πάντα γραφόταν τις μικρές ή τις μεγάλες στιγμές από τις κρίσιμες επιλογές των Ανθρώπων του...Είναι σίγουρο ότι η Ανεμώτια θα δώσει το μήνυμα της Νίκης και της Αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Υ.Γ Ο φόβος φεύγει..η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ και στην Ανεμώτια!!!

Ενεργοί Δημότες για την Αναγέννηση της Ανεμώτιας & Αριστερές Δυνάμεις Ανεμώτιας